Aubergine Lasagne

En oksekødslasagne uden pasta – rig på proteiner 

Denne lasagne er ubetinget en af mine livretter. Pastapladerne er skiftet ud med auberginer, og så er den fyldt med en masse lækre grøntsager. Det der gør den endnu bedre er, at det er helt op til en selv, hvad man har lyst til at fylde i den – kun fantasien sætter grænser. Her får i min udgave af den: 

 

  • I skal bruge:

1 pakke hakket oksekød (lavest fedtprocent)

3 auberginer

1 løg

3 fed hvidløg

250g Cheasy hytteost

100g philadelphia light flødeost

1 dåse hakket tomat

250g champignon

Majs

Gulerødder

Salt, peber og krydderier

evt. 150g revet cheasy ost 

  • Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180-200 grader

Kødet svitses i lidt olie

Hakket løg tilsættes

Krydderierne tilsættes – derefter den hakket tomat, hytteost og flødeosten.

Det bringes i kog og champignonerne, majs og gulerødder i tern tilsættes

Smages herefter til med salt, peber og krydderi

 

Lægges i lag i et ildfastfad – start med kødsovs – derefter auberginer – (hvis man bruger ost ligges halvdelen på nu) – kødsovs – auberginer og slut af med kødsovs

Den bages i ca. 30 min (de sidste 5-10min drysses resten af den revne ost på)

Lad den køle i 10 min, og så er den ellers klar til servering. Kan evt. serveres med en lækker salat eller noget lækkert groft brød 😀

 

Man skal måske være lidt OBS på, at fordi der ikke er lasagneplader til at holde de n oppe, falder den lidt sammen når man skærer den ud i stykker.

josefine93

Jeg er en 21 årig aktiv og livsglad pige. Jeg er pt igang med mit 2. sabbatår, men jeg har søgt ind på studie her efter sommer, så krydser fingre for at jeg kommer ind! Jeg går meget op i sund kost og motion, og mange vil nok se mig som en træningsfreak.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*