CBD er gået hen og blevet rigtig populært – og forståligt nok! Mange oplever nemlig flere sundhed fordele ved at inkludere CBD i deres hverdag. Det kan nemlig hjælpe med blandt andet søvnproblemer, hurtigere restitution, mindre inflammation samt angst og stress. Så hvis du døjer med noget af dette, kan det være en god idé at prøve at se hvilke positive resultater, som CBD kan give. 

For at få mest ud af din dyrebare CBD-olie, er det en god idé at tilføje det til din mad. På den måde, får du det også inkluderet bedre i din hverdag, og skal ikke fokusere i lige så høj grad på at huske at få det taget. Desuden er det super nemt og spændende, at lave mad med CBD, og det går som en leg, når du først er kommet i gang. Nedenfor kan du får et indblik i, hvordan du nemmest og bedst laver mad med CBD.

Sådan kommer du hurtigt i gang

Det er faktisk ikke spor besværligt at lave mad med CBD, når først du ved, hvordan du skal forholde dig til det, og har nogle tips og tricks med på vejen. Som det første skal du selvfølgelig finde en god CBD-olie af høj kvalitet. Det er vigtigt, at der er et højt indhold af terpen i din CBD-olie, da det er dette der virker smertestillende, Antiinflammatorisk og muligvis har en beroligende effekt. Klik her for at læse mere om hvorfor terpenen er vigtig. Desuden er det en god idé at gå efter CBD-olier der er produceret af europæisk hamp og som er af høj produktkvalitet. 

Hold øje med temperaturen 

Når du har fundet en god CBD-olie, og har tilføjet det til din ret, så er der nogle forskellige ting som er vigtigt at fokusere på. Hvis din ret skal opvarmes, er det eksempelvis vigtigt, at temperaturen ikke overtiger 70-80 grader. Hvis temperaturen overstiger dette, vil CBD-olien muligvis fordampe, og du vil dermed ikke få nogen glæde af din CBD. 

Prøv også at lade vær med at placere olien over direkte varme, da dette kan resultere i et tab af tepener. Desuden er det også et no-go, når det kommer til smagen. En for høj temperatur vil nemlig frembringe en bitter smag, som kan ødelægge din ret. 

Start i små mængder

Hvis du er ny til at lave mad med CBD-olie, er det en rigtig god idé at starte i små mængder, og efterfølgende arbejde dig op, efterhånden som du bliver mere kendt med olien. For store mængder af CBD-olie kan nemlig give en bitter smag, og det er desuden spild af olien. 

Det er også en god idé at starte med nogle forholdsvis nemme retter, hvor du nemt kan styre mængden af CBD. Eksempelvis er det en super god idé at tilføje det til din kolde smoothie om morgenen. Her kan du nemlig nemt tilføje nogle flere dråber af olie, hvis du føler at der mangler noget mere CBD i din smoothie. Men prøv dig frem, og find ud af hvad der fungerer bedst for dig – god fornøjelse!