Svinemørbradspyd

4 personer. Ca. 190 kcal per person.

Mørbrad er en muskel der sidder på indersiden af et dyr – her svinet. Det er ikke en muskel, der bliver brugt meget og derfor er den sådan en lækker spise. En af Danmarks mest populære retter er faktisk baseret på mørbrad – nemlig mørbradgryde. Du kan finde forskellige opskrifter på mørbradgryde her hos hurtigmums. Nu skal det ikke længere handle om mørbradgryde, så vi vender tilbage til svinemørbradsspyd.

Tilbage på sporet:

Ingredienser til svinemørbradspyd:

  • En afpudset svinemørbrad ca. 400-500 g

Krydderpasta;

  • 1 spsk. Olivenolie
  • 3 fed presset hvidløg
  • ½ spsk. Salt
  • ½ spsk. Peber
  • ½ tsk. Cayennepeber

 

Skær mørbraden i tern.

Lav krydderpasta af olivenolie, hvidløg, salt, peber og cayennepeber. Rør alle ingredienserne i en skål. Kom kødternene op i krydderpastaen og vend det.

Gør 6-8 grillspyd klar, hvis det er træspyd, skal de ligge i blød i koldt vand i ca. 5 min. inden brug.

Kom kødet på grillspyd og læg dem i et ildfast fad.

Kom kødet i ovnen ved 200 grader i 20-25 min eller til de har fået en gylden stegeskorpe.

 

Server med en lækker salat og grove fritter.

Close
Like gerne vores side,nu hvor du har mulighed for at få en gratis kostplan :)
Hvis du liker hjælper du os med at blive bedre