Dette indhold er sponsoreret

D. 31 december er ikke en helt almindelig dag. Det er årets sidste dag, og det kan kun  betyde en ting – nytår. Nytår er for mange lig med sprudlende fest, champagner der bobler og kransekager i massevis. Det er ikke for sjov, at det er årets fest, for det er her du får lov til at springe ind i et nyt år sammen med dine nærmeste. Med nytår medfølger der tårnhøje forventninger. Har du fået tjansen at stå for dette års nytårsfest, men mangler inspiration og tips til at undgå stress over planlægningen? Så er du landet det rigtige sted. Her får du en guide til at arrangere den perfekte nytårsfest, som du og dine gæster vil mindes i mange år. 

Sammensæt den perfekte nytårsmenu

Når årets sidste aften skal fejres, så skal det gøres med manér. Maden skal derfor være delikat og udsøgt. Det kan dog være svært at ramme plet til dine gæster mange forskellige madønsker. Nogle er til nytårstorsken, mens andre er til grønlangkål og sukker kartofler. En nytårsmenu består hovedsagelig af en forret, hovedret og efterfulgt af en lækker dessert. Vil du gerne undgå at stå og svede i køkkenet i flere timer, så kan du med fordel bestille catering. Gennem Gaudium.dk kan du finde catering i Sjælland, hvor du kan sammensætte en gourmet nytårsmenu. På den måde får du både tid til at se Dronningens nytårstale, bordopdækningen og passe dine gæster, uden at du skal til rende frem og tilbage fra køkkenet. 

Underholdning, der sætter fut i gæsterne

En fest er ikke en fest uden underholdning. Det kan derfor være en fordel at planlægge underholdning til din fest, som får gang i dine gæster. En klassiker er en god nytårsquiz. Her kan du teste dine gæsters viden om året der gik eller sammensætte sjove facts om dine gæster. En quiz er specielt god, hvis dine gæster ikke kender hinanden så godt. Er du til underholdning, som får fut i dine gæster, så er udfordringer til dine gæster altid en vinder. Her kan du placere små sedler med udfordringer under dine gæsters tallerkener. Det kan være alt fra “hold en nytårstale” til “stjæl din sidemands bestik”. Den er ikke blot god, da det er underholdning, der kan vare langt ud på aftenen, den er også god til at få dine gæster til at interagere med hinanden.