Dette indhold er sponsoreret

Er træning en del af dine daglige rutiner og bidrager det til at opretholde din sundhed, både på et fysisk og mentalt plan? Så har du højst sandsynligt et mål om at styrke dine muskler og dermed styrke din fremtidige sundhed. Vægtveste kan hjælpe dig med at nå målet om forøget muskelmasse og er blevet populær i det danske træningslandskab. Læs videre for at blive klogere på, om en justerbar vægtvest er noget for dig.

Derfor skal du træne med vægtvest

Flere og flere tilføjer vægt, når de træner – både for at udfordre sig selv og styrke deres muskler. En vægtvest er en god måde at gøre løft tungere og træningen mere udfordrende og effektiv. Samtidigt tjener en vægtvest faktisk en støttende funktion for kroppen, da en vægtvest fordeler vægten jævnt. Dette gælder ikke, når du for eksempelvis træner med håndvægte eller kettlebells. Vægtveste egner sig især til træning uden udstyr, herunder til hjemmetræningen, som er blevet manges go-to det seneste stykke tid. Med en vægtvest kan du friere bevæge dig rundt, når du laver øvelser, men samtidigt sikrer din nye tunge kropsvægt også en effektiv træning med stort output. Det er dér, resultaterne begynder at kunne ses. 

Gode hjemmeøvelser med vægtvest

En af de helt store fordele ved en vægtvest er, at du kan bruge den hjemme uden behov for andet træningsudstyr, såsom håndvægte. Tre øvelser egner sig især til hjemmetræning med vægtvest: Burpess, push ups og squats. Burpess er for mange en brutal øvelse, men en gennemført burpess med vægtvest sikrer en enorm tilfredsstillelse. Har du anskaffet dig en ekstra tung vægtvest er squat en god hjemmeøvelse. Forinden din første hjemmetræning med vægtvest er det vigtigt at blive fortrolig med vesten først. Gå derfor stille og roligt frem og sørg altid for at have styr på den tekniske udførsel af øvelser for at undgå skader. 

Professionel vægtvest

Når du skal vælge en vægtvest kan du med fordel gå efter den professionelt designede vest, der tilgodeser både muskeløgning og sikkerhed. KINETIK VX1 er en vægtvest, der skiller sig ud i sit marked på både design og kvalitet. Vesten er specialfremstillet til at aktivere dit styrkeniveau, gøre din træning mere effektiv og således skabe resultater. Vesten er udarbejdet af slidstærke materialer i militærklassen, hvilket både sikrer en lang holdbarhed og at vesten kan holde til indendørs såvel som udendørs træning. Vægtvesten udmærker sig også ved genoptræning, da den stabiliserer din balance samtidigt med at styrke din kernemuskulatur. Vesten kan tilpasses efter livvidde.