Pernille Maria Grau Rasmussen -Mindfulness, Stress og vægt

Mit navn er Pernille Maria Grau Rasmussen.
Jeg er 37 år, gift med Karsten der også er selvstændig og vi har sammen 3 dejlige piger.
pernille

 

Jeg har i over 12 år arbejdet som sygeplejerske, hvor jeg har fået erfaring som sygeplejerske på en intensiv afdeling, hjemmesygeplejerske, som hjertesygeplejerske og de sidste 6 år som forløbssygeplejerske for patienter med lungekræft.

Jeg havde i en lang periode svært ved at forene mit (MEGET travle) arbejdsliv med mit (ligeså travle) familieliv. Jeg var på det tidspunkt også i gang med en uddannelse til Akupuktør, og vi havde derfor planlagt en rejse til Kina, hvorfor jeg havde taget 3 måneders forældreorlov.
Skæbnen ville dog at rejsen blev aflyst, og jeg valgte derfor at tage en uddannelse til Mindfulness-instruktør, Kostvejleder og Stresscoach i den periode.
Dette har jeg ikke fortrudt et øjeblik, og derfor tog jeg en stor beslutning om, at sige mit gode job op som sygeplejerske, og i stedet starte min egen virksomhed.

Jeg har derfor nu min egen klinik i Sønderborg, hvor jeg tilbyder mindfulness-samtaler/kurser, stresscoaching, akupunkturbehandlinger og kostvejledning. Min klinik hedder ”Mind and Qi”.

Jeg har fulgt Kasper på facebook, og læst med på alle de gode input han hele tiden kommer med omkring kost og motion.
Min interesse er, at jeg som skrevet, selv er uddannet kostvejleder og selv er glad for motion. Det er spændende, at følge ens ”kolleger” i deres arbejde, og at se hvor meget energi Kasper bruger på at hjælpe alle jer der følger ham, er en stor inspiration.

Kasper efterspurgte på Facebook, om der var nogen kolleger der ønskede et samarbejde med ham. Det synes jeg lød utroligt spændende, så vi sammen kunne videregive vores viden til alle jer der følger med, og ligeså brændende som os, ønsker at få viden om kost og motion, så vi får en krop vi elsker.

Jeg vil i samarbejde med Kasper løbende skrive indlæg i bloggen omkring:

  • Stress og vægt
  • Mindfulness og mindful eating
  • Akupunktur og vægttab
  • Søvn og vægt

 

For mig er det vigtigt at hovedet følger med i et vægttab….. At krop og sind forenes.

 

Det vigtigste man skal tænke på hver eneste dag er, at:

DU ER DEN VIGTIGSTE I DIT LIV OG DET ER KUN DIG DER KAN ÆNDRE PÅ DET!

Allerede ved at følge med på Kasper’s hjemmeside og Facebookside er du ved at gøre en forskel.

 

 

BLOGSKNAP

 

pernille2
Pernille Maria Grau Rasmussen
www.mindandqi.dk

mind