Mia-Kostvejleder

Jeg hedder Mia, jeg er 26 år, jeg er gift og har 2 børn på henholdsvis 3 år og 7 år.
Jeg er uddannet kostvejlder og konsulent i process ernæring®
Og har en basis uddannelse til fitnessinstruktør
Til daglig studere jeg pt. enkelt fag og derudover arbejder jeg som selvstændig kostvejleder og har også en webshop.
Min baggrund for at komme ind i denne verden er at jeg selv er tidligere overvægtig. Har levet et usundt og inaktivt liv med lidt for meget til den søde tand.

foto 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover har jeg lidt af depressioner og har diagnosen ADHD, blev medicineret mod begge dele.
Var usikker, havde dårligt selvværd, var trist og gjorde mig rigtig meget til offer i mit eget liv, og følte jeg bare så til fra sidelinjen.
Jeg havde flere gange forsøgt at tabe mig, uden held, motivationen manglede simpelthen.
I 2012 besluttede jeg mig for at det skulle være slut, fandt krigerkappen frem og begyndte at tage kampen mod kiloene op.
Først startede jeg ud med at tælle kcal, var meget enten eller så jeg spiste overhovedet intet usundt i de 3½ måned, men jeg dyrkede heller ikke motion og havde en ide om at jo mindre jeg spiste jo bedre.. – hvilket jo selvfølgelig ikke var rigtigt, men på det tidspunkt vidste jeg ikke bedre.
På de 3½ måned tabte jeg 23 kg. Men min krop var ikke blevet synderlig sundere da jeg var  for meget underskud og ikke synderligt aktiv.

Jeg lavede stadig den gamle slags mad til resten af familien og min mand mente bestemt ikke han behøvede ændre noget i hans kostvaner
Og så kørte jeg selvfølgelig surt i det, som man jo oftest gør med en kur der er for stram.
Droppede det hele lidt og hen over sommeren tog jeg 13 kg på igen..
I vores ferie, hentede vi begge endomondo og så gik der sport i det med at gå og cykle og hvem der gjorde mest.Det blev startskuddet til den livsstilsændring vi nu har lavet.Jeg startede på uddannelsen til kostvejleder og lærte på den måde nogle værktøjer. Tabte så yderligere 20 kg, det samme gjorde min mand. Og ingen af os var på kur, vi dyrkede regelmæssigt motion og havde byttet de usunde vaner ud med nogle gode.

Undervejs i alt dette her droppede jeg min anti depressiv og adhd medicin og kunne mærke at jeg kunne styre min krop og min psyke med kost og motion.. er selvfølgelig ikke fri af diagnosen, men har aldrig haft det bedre. I dag lever vi et meget aktiv liv med en eller anden form for træning hver dag, vi inddrager vores børn alt det vi kan og lever sundt og fornuftigt. Jeg skal derudover også stille op i bodyfitness 2015 og er med i team Køge, så på nuværende tidspunkt lever jeg selvfølgelig på kostplan for at nå mine mål.

Jeg er lykkelig for at jeg tog kampen op dengang, og at jeg nu kan sige at jeg klarede det, jeg siger ikke det har været nemt men det har været det hele værd. Noget af det som jeg synes er super spændende er hvilken effekt kost og motion har på vores psyke, hvor meget den betyder for hvordan vi lever og ser på vores liv.

Husk på at ”viljen til sejr, skal altid være større end frygten for nederlag”

BLOGSKNAP

 

 

 

 

 

images

 

 

 

 

kost-sundhed.dk – her kan man bla. Finde webshoppen

www.facebook.dk/miatlindegaard – min vej til scenen

instagram @kostogsundhed