Mads- Personlig træner

Mads-Personlig træner

Mads-Personlig træner

Mit navn er Mads. Jeg er personlig træner og kostvejleder, og fungerer samtidig som coach. Til dagligt beskæftiger jeg mig fuld tid med min selvstændige personlige træning, og har nogle sideløbende projekter. Jeg sørger, hver dag, for, at holde mig opdateret, og finder en enorm interesse i alle fitness- og sundhedsverdenens sider.

Hvad angår min egen træning, har jeg, de seneste par år, flyttet mig meget fra bodybuilder-træningen, til det mere funktionelle miljø. Det betyder meget for mig, at kunne præstere og vide, at jeg kan bruge min krop til noget, i vante som uvante situationer. Det har også givet mig en bred forståelse omkring, hvad der gør funktionel styrketræning så vigtigt, hvorfor jeg næsten altid inddrager det i min personlige træning. Jeg bestræber mig på, at kunne viderebringe min viden på den lettest forståelige måde – således skaber mine kunder de bedste, men også hurtigste resultater. Min træning baseres på metoder, der i forvejen er afprøvet med succes, og jeg forholder mig kun til facts, og hvad der videnskabeligt er blevet bevist.

Det kan jeg stå inde for, og det fortæller min erfaring, er mest resultatgivende. Jeg vil, i den kommende tid, skrive blogs/artikler om alt hver hjertet begærer. En ting kan jeg sige, og det er, at det bliver relevant, både for dine træning, men også for dig i dagligdagen. Desuden kommer jeg til at lave videoer, hvor jeg bl.a. vil illustrere forskellige øvelser og træningsformer, og samtidig besvare alt, du har på hjerte. Jeg ser frem til, at gøre Jer klogere

Vh. Mads

BLOGSKNAP

 

Find mig på face:
images

 

 

 

[email protected]