Heidi Leonhardt Marstrand

Heidi Leonhardt Marstrand – Kostvejleder

Mit navn er Heidi Leonhardt Marstrand. Jeg er 32 år, gift med Morten, og vi har to dejlige børn, en pige på 3 år og dreng på snart 2 år.

Heidi

 

Jeg er uddannet kostvejleder, coach samt kontorassistent, og arbejder i dag som forsikringsrådgiver.

 

Jeg har i mange år interesseret mig for sund kost, men kunne ikke helt finde hoved og hale i det. Jeg har altid haft oppe og nedture med min vægt, og været på diverse kurer i form af piller, faste og pulverkure mm. , og tænkte at dette måtte være slut nu. Derfor besluttede jeg mig for 5 år siden at uddanne mig til kostvejleder.

 

For 1 ½ år siden, efter at jeg havde født 2 børn, besluttede jeg mig for at gå all in på kosten- OG DET GJORDE JEG. På bare 6 mdr. tabte jeg mig 10kg. Det holdt hårdt, men jubii det var fedtJ Nu galt det om at holde vægten der hvor jeg lå, og begyndte at løbe, som jeg ellers ikke havde gjort i mange mange år. Jeg klarede mit første 5km løb- YES. Og i år har jeg løbet mit første 10km løb-dobbelt YES.

 

Nu er mit mål at tabe mig nogle kilo yderligere, og gennemføre et halv marathon til maj næste år. For mig er det rigtig stort-et kæmpe mål, men jeg er fast besluttet på at DET SKAL JEG, FOR JEG KAN.

 

Jeg er travl kvinde, med en mand der arbejder meget, 2 små børn, en hund og har selv et fuldtidsarbejde. Så her på siden kan i følge min kamp med at smide de sidste svære kilo og min træning op til mit halv marathon, samt min hverdag i at spise sundt, når man har nok at se til.  Jeg er sikker på der er mange andre kvinder der kan nikke genkendende til dette, og synes det kunne være sjovt at følge mig her på bloggenJ