“Jeg starter på mandag.” Den gængse replik vi alle sammen kender. Det kan virke uoverskueligt at komme i gang, fordi vi kan føle, at hele vores liv skal omvæltes. At vi er nødt til at vente til en frisk start, fordi vi skal genstarte vores krop, vores tilværelse. 

Men hvad hvis det ikke behøver at være så uoverskueligt, som den sundere livsstil nogen gange kan synes? Fitpilot er en guide skabt til at guide dig med kostplaner og træning. Hjemmesiden præsenterer de sunde alternativer og gode idéer, der kan sætte dig i gang med den bedste version af dig selv på en måde, hvor du har dig selv med hele vejen fra starten af.

Let og lækkert mad – som du har lyst til

Den sundere vej behøver ikke at være broccoli og spinat i lange baner. Tallerkenen behøver ikke at være helt grøn for at emme af sundhed. På Fitpilot finder du alternativer til aftensmaden præsenteret i et virvar af farver og sanseligt lækkert mad der med garanti vil tilfredsstille dig og dine behov. Den gode mavefornemmelse behøver nemlig ikke udelukkende at handle om den gode samvittighed; den gode smag er også en topprioritet, og der er ikke et kedeligt måltid at finde blandt hjemmesidens forslag. Du slipper derfor også for den helt store idégenerering, dagen inden den store handletur skal finde sted. Med hjemmesiden kan du selv udvælge dine favoritter, og der er altid et godt måltid at hente, så du er sikker på, at din krop altid er tanket op på den bedst mulige benzin. 

Træningsguide og udstyr

Mange besidder et ønske om at komme i gang med træningen – men hvor og hvordan starter man? Fitpilot har afhjulpet denne problematik. På hjemmesiden finder du diverse guides med blandt andet de bedste yogamåtter og håndvægte til præcis dig. Du slipper derfor for at prøve dig frem og risikere skader og fejlkøb, så du er sikker på at starte din træningsrejse på bedst mulig vis. Vores mål er forskellige, og derfor er det essentielt at finde produkter, der er tilpasset vores eget niveau, samt hvor vi ønsker at nå hen med sin træning. Fitpilot præsenterer både de bedste produkter på markedet for dig, men også en guide til, hvordan du udvælger det bedste udstyr til din type krop og træning. 

Med Fitpilot har du derfor altid en hjælpende hånd hvis visioner er de bedste resultater for dig.