Svinemørbradspyd -190 kcal.

Svinemørbradspyd

4 personer. Ca. 190 kcal per person.

Mørbrad er en muskel der sidder på indersiden af et dyr – her svinet. Det er ikke en muskel, der bliver brugt meget og derfor er den sådan en lækker spise. En af Danmarks mest populære retter er faktisk baseret på mørbrad – nemlig mørbradgryde. Du kan finde forskellige opskrifter på mørbradgryde her hos hurtigmums. Nu skal det ikke længere handle om mørbradgryde, så vi vender tilbage til svinemørbradsspyd.

Tilbage på sporet:

Ingredienser til svinemørbradspyd:

  • En afpudset svinemørbrad ca. 400-500 g

Krydderpasta;

  • 1 spsk. Olivenolie
  • 3 fed presset hvidløg
  • ½ spsk. Salt
  • ½ spsk. Peber
  • ½ tsk. Cayennepeber

 

Skær mørbraden i tern.

Lav krydderpasta af olivenolie, hvidløg, salt, peber og cayennepeber. Rør alle ingredienserne i en skål. Kom kødternene op i krydderpastaen og vend det.

Gør 6-8 grillspyd klar, hvis det er træspyd, skal de ligge i blød i koldt vand i ca. 5 min. inden brug.

Kom kødet på grillspyd og læg dem i et ildfast fad.

Kom kødet i ovnen ved 200 grader i 20-25 min eller til de har fået en gylden stegeskorpe.

 

Server med en lækker salat og grove fritter.

Share
Etiket: , ,

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*