Spinatsalat med bagt laks og kartofler

Spinatsalat med bagt laks og kartofler.

2 personer. Ca. 270 kcal per person

 

  • 2 stk. laksefilet
  • 50 g små kartofler
  • 100 g friske spinatblade
  • 50 g champignoner
  • 50 g sugarsnaps
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • ½ spsk. Olivenolie
  • Salt og peber

 

Tænd ovnen på 200 grader

Skær skinnet af begge laksefileter.

Kom begge fileter i et stykke stanniol.

Bland sennep, presset hvidløg, salt og peber i en skål og rør det godt sammen.

Hak basilikum fint.

Smør sennepblandingen på tre sider af hver laks, kom lidt hakket basilikum på hver filet (gem lidt til servering) og pak stanniolen om hver og læg dem i et ildfast fad.

Skyl og rens kartoflerne. Skær dem i kvarte og kom dem i et ildfast fad. Kom olien, salt og peber på kartoflerne.

kom kartofler og laks i ovnen i 20-25 min.

 

Rengør champignonerne og skær dem i kvarte.

Skyl spinaten

Skær sugarsnaps i mindre stykker.

Kom alle grønsagerne i en skål.

 

Når kartoflerne og laksen er færdig, kommer du de varme kartofler i skålen. Skær laksen i mindre stykker og derefter alle stykkerne i skålen.

Pynt med resterne af den hakkede basilikum.

Du kan finde en alternativ spinatsalat hos HurtigMums, der kan laves på under 10 minutter. Se opskriften på deres spinatsalat her.

Share
Etiket: ,

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*