Du skal bruge:

2 søde kartofler med (gerne skæl)
Olie
Salt

150 g magert oksekød i tynde strimler
1 rødløg
1 ½ spsk. balsamico
1/2 squash
2 fed hvidløg
1 frisk chili i tynde skiver
1 håndfuld frisk oregano eller andre krydderurter

De søde kartofler renses og skæres i tykke bjælker, vendes i lidt olie og kommes på en bradepande med bagepapir, drys med groft salt og stilles i en forvarmet ovn i ca. 25 min på 180 grader.

Del kødet op og brun det over et par omgang i en rygende varm wok eller pande i lidt olie. Kødet skal ikke stege færdigt og må gerne stadigvæk være rødt inden i. Sæt kødet til side i en skål når det er færdig brunet.

Yoghurten, røres med frisk kværnet peber og honningen.

Svits løget i panden ved god varme, når det er begyndt at brune hældes balsamicoen ved og koger ind under omrøring. tilsæt en ½ spsk. vand og steg videre i *vandet. Tilsæt hvidløget og kog med et øjeblik.
De sidste par minutter vendes squash skiverne i, så de når at tage lidt smag fra retten og bliver møre.

Tilsæt kødet og den friske oregano og varm hurtigt op.
Retten er nu klar til at servere

Sine Parez