Langtids stegt gammeldaws kylling

Langtids stegt gammeldaws kylling med 2 salater Salaterne er regnet til 2 pers. eller hvis man er 1 er der mad nok til  i et par dage…   1 kylling 1 stort bundt persille Salt & peber Kyllingen renses og duppes tør. Gnid godt med groft salt både indvendigt og udvendigt. Fylv den med persillen og groft kværnet peber.  Luk med en kødnål eller tandstik. Lægges på risten i bradepanden med 1 dl. vand i bunden og sættes i en forvarmet ovn på 110-120 grader  i 3 timer.

Tjek ca. hver halve time og hæld med en ske væde fra bradepanden over kyllingen. Hvis alt væden fordamper undervejs, spædes der lidt mere til. Lad den trække i ca. 15 minutter inden den skæres ud.     Sjov rødbedesalat 2 store rødbeder (revet og skrællet) 2 ferskner i tern 1 fennilke i tynde strimler Saften fra 1 citron Hakket frisk mynte ½ (lille) tsk. lakridspulver Riv den ene rødbede på den grove side af rivejernet og den anden på den fine side, så der både er bid i rødbederne men også saftigt. Vend fersken, fennikel, citronsaft og mynte i og smag til med lakridsrodspulver.

Perlerug i grønt selskab 1 dl perlerug    (du kan også bruge perlebyg, hvedekærner eller speltkærner eller andet, men jeg syntes at perlerugen giver lidt mere smag og lidt mere bid) ½ l. Vand Lidt salt Vand og perlerug bringes i kog og koger i 20 minutter. Vandet hældes fra og køles ned. 1 squash i tern 4-5 grønne asparges snittet i mindre stykker en stor håndfuld frisk krydderurter Marinade af ½ spsk. oliven olie, mørk balsamico salt peber og friskhakket chili. Bland gerne marinaden i mens perlerugen stadigvæk er lidt lun, så trænger den bedre ind og bliver mere smagsfuld.   Husk at se mere på Facebook www.facebook.com/slankmedkasper samt Instagram #slankmedkasperDK Lavet af Sine Parez

Share
Etiket: ,

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*